Reportofon Spy cu Detectie Voce, Autonomie 24 de Ore /-/ Memorie Interna 8GB /-/ Stocare 145 Ore

578,55 lei

În stoc

Reportofon Spy cu Detectie Voce, Autonomie 24 de Ore /-/ Memorie Interna 8GB /-/ Stocare 145 Ore

578,55 lei

Cele 7 mari avantaje ale mini reportofonului TileRec: Functie de activare vocala activabila/dezactivabila Memorie interna 8GB – stocare 145 ore Design unic si practic Carcasa robusta din aliaj de aluminiu Timp minim de incarcare a acumulatorului (doar 2 ore) Led indicator care se poate activa/dezactiva in functie de necesitati Functie de MP3 Reportofonul are functie de activare vocala setabila (poate fi activata /dezactivata in orice moment) ce va permite sa efectuati inregistrari DOAR atunci cand se vorbeste, momentele de liniste totala fiind automat sterse pentru a face ascultarea mult mai facila.

Inregistrati numai cand sunt detectate sunete/discutii! Autonomia acumulatorului in functionare(inregistrare) este de 24 de ore.

Reincarcarea acumulatorului se face in doar 120 minute, prin conectarea la USB-ul oricarui computer sau la orice incarcator de priza.

Descarcarea celor 145 de ore de inregistrari comprimate (din care au fost sterse automat perioadele de liniste totala daca utilizati functia de activare vocala) se face prin conectarea modulului la usb-ul unui computer.

Toate inregistrarile sunt in format .

wav si pot fi ascultate cu orice player (program de ascultat muzica) la orice computer indiferent de sistemul de operare.

Avand o dubla functionalitate, fie ca aveti nevoie sa faceti inregistrari rapide si de calitate, fie ca aveti nevoie de un mediu de stocare a datelor, acest lucru se realizeaza printr-o simpla apasare de buton.

Chiar daca are cele mai mici dimensiuni de pe piata, va ofera o memorie de stocare a datelor personale de 8GB sau 74 de ore de inregistrare.

Reportofonul spy TileRec poate inregistra clar tot ceea ce se vorbeste in jurul lui pe o raza de 15 metri, deci este mai mult decat suficient pentru pentru incaperi de 45 de metri patrati.

Avand dimensiuni atat de mici, reportofonul e foarte usor de ascuns in orice loc, in masina, acasa, la birou sau poate fi plasat „la purtator” unui copil sau adult fara ca acesta sa stie.

Tip produs

Reportofon spion
Dispozitiv spionaj
Modul
Microreportofon

Utilizare

Inregistrare voce

Functii

Acumulator incorporat
Inregistrare voce

Sistem de operare compatibil

Nu se impune

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Reportofon Spy cu Detectie Voce, Autonomie 24 de Ore /-/ Memorie Interna 8GB /-/ Stocare 145 Ore”