Drona JJRC H52 cu control prin gesturi

241,49 lei

În stoc

Drona JJRC H52 cu control prin gesturi

241,49 lei

Categorie:

Drona JJRC H52 este un model inovator de mini drona care beneficiaza de tehnologia noua de control pe baza de senzori gravitationali care face posibila deplasarea ei prin gesturile mainii.

Controlul dronei se face foarte usor cu o singura mana, miscand radiocomanda in directia de zbor dorita ! Fuctiile de catre beneficiaza aceasta drona o face sa fie foarte usor de controlat chiar si de catre copiii care nu au mai folosit un asemena gadget.

Greutatea redusa, usurinta in manevrare datorata senzorului gravitational, functiile de mentinere a altitudinii, decolare si aterizare dintr-o singura tasta sunt atuuri care fac din JJRC H52 o drona fiabila si usor de controlat.

Pentru zborul in spatii cu luminozitate scazuta sau pe timpul noptii drona vine echiapata cu leduri care pe timpul zilei pot fi deconectate printr-o singura apasare de buton in vederea economisirii resurselor bateriei.

Bateria modulara se detaseaza usor de drona pentru a fi incarcata.

Fuctiile dronei: – decolarea se face foarte simplu, la apasarea unui singur buton – aterizare cu o singura tasta, tasta de oprire de urgenta – controlul vitezei de zbor – rotire in zbor 360 grade ( lupinguri ) – controlul dronei prin gesturi ale mainii in care este tinuta radiocomanda – functie de mentinere a altitudinii.

– „Headless mode” care pastreaza directia de orientare a dronei.

Caracteristici tehnice: Acumulator 3.7V 250mAh Iluminare LED Dimensiuni : 10 x 10 x 3 cm Greutate: 30 gr Durata de incarcare: 60 minute Durata maxima de utilizare: 5 – 6 minute Durata de incarcare a bateriei: 40-50 min Raza maxima zbor: 30 m Continutul pachetului 1x Drona JJRC H52, 1x Radiocomanda , 4x Elice, 1x Incarcator USB, 1x Manual de utilizare

Manevrabilitate

Aer

Tip alimentare

Acumulator

Stare asamblare

Asamblat

Sistem de operare

MIUI

Conectivitate

USB

Culoare

Negru

Distanta maxima de operare

50 m

Autonomie timp de zbor

6 min

Altitudine maxima

30 m

Viteza maxima

0.2 m/s

Rezolutie senzor

0 Mpx

Rezolutie video

Fara camera

Frecventa de operare

2.4 GHz

Raza maxima semnal

30 m

Tip baterie telecomanda

2 x AAA

Autonomie baterie

6 min

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Drona JJRC H52 cu control prin gesturi”