Drona JJRC H56 TaiChi pentru copii, control cu ajutorul mainii, mentinere altitudine, rosu

251,99 lei

În stoc

Drona JJRC H56 TaiChi pentru copii, control cu ajutorul mainii, mentinere altitudine, rosu

251,99 lei

Categorie:

DRONA JJRC H56, CONTROL CU AJUTORUL MAINII, DETECTIE OBSTACOLE, MENTINERE ALTITUDINE, AUTO-ATERIZARE SI DECOLARE CU AJUTORUL UNUI SINGUR BUTON Drona JJRC H56 cu infrarosu si detectie obstacole este cel mai nou model de mini drona care adopta o tehnologie noua privind controlul dronei, drona se poate controla cu mainilor.

Poti controla drona foarte usor chiar si fara radiocomanda, doar cu ajutorul mainilor, drona detecteaza apropierea mainilor sau unor obiecte si se va deplasa in directia dorita de dvs.

Drona JJRC H56 cu infrarosu si detectie obstacole dispune de cea mai buna protectie pentru elice care creste rezistenta la impact.

Este dotata cu lumini sub fiecare brat care fac posibil zborul pe timpul nopti.

Greutatea redusa si portabilitatea acestei drone o pot face un accesoriu de neuitat, in plus, probabil este una dintre cele mai usoare drone de controlat datorita controlului cu ajutorul mainilor si a barometrului care ajuta la mentinerea automata a altitudinii dronei.

Drona JJRC H56 cu infrarosu si detectie obstacole poate fi pornita prin 3 moduri simple: – drona va porni daca este aruncata in sus – drona va porni daca este scuturata – drona va porni daca o actionati din radiocomanda Acest model de drona dispune de cele mai noi functii cum ar fi: – decolarea si aterizarea se face foarte simplu, la apasarea unui singur buton – rotiri 360 grade in diferite directii.

– senzorul gravitational si senzorul infrarosu va ajuta sa controlati drona chiar prin miscarile mainilor – functie de mentinere a altitudinii pentru zboruri si aterizari stabile.

– „Headless mode” care odata activat va ajuta sa nu pierdeti orientarea dronei.

– senzor infrarosu care detecteaza obstacolele Tehnologia 2.4GHz a radiocomenzii face ca Drona JJRC H56 cu infrarosu si detectie obstacole sa fie foarte usor de controlat si prin radiocomanda.

Bateria de care Drona JJRC H56 cu infrarosu si detectie obstacole dispune, este de 3.7V si o capacitate de 300mAh, oferindu-i 5-6 minute de zbor fara probleme, ciclul complet de reincarcare poate ajunge pana la aproximativ 60 de minute.

Incarcatorul la USB va ajuta sa incarcati drona usor si rapid la orice slot USB.

Specificatii Tehnice Acumulator 3.7V 300mAh Becuri LED Da Camera Nu Continutul pachetului 1 x Drona, 1 x Radiocomanda, 1 x Acumulator, 2 x Elice de rezerva, 1 x Incarcator USB, 1 x Manual Dimensiune 8.5 x 8.5 x 3.5 cm Durata de incarcare 80-100 minute Durata maxima de utilizare 5-7 minute Functie de rotire 360° Da Mentinere altitudine Da Mod auto intoarcere Da Mod de urmarire Poate fi controlata prin gesturile mainilor Radiocomanda 2.4GHz Radiocomanda Wireless Raza maxima 50M Transmisie image pe telefon Da Varsta minima de utilizare 14+

Manevrabilitate

Aer

Culoare

Rosu

Stare asamblare

Neasamblat

Sistem de operare

Android
iOS

Conectivitate

Wi-Fi

Senzori

Senzor evitare obstacole
Infrarosu
Senzor gravitate

Functii

Aterizare automata
Decolare automata
Rotire 360°
Mentinere altitudine
Headless

Continut pachet

1 x Acumulator
1 x Radiocomanda
1 x Cablu de incarcare USB
2 x Elice de rezerva
1 x Manual

Material

Plastic

Tip alimentare

Acumulator

Latime

85 mm

Lungime

85 mm

Inaltime

35 mm

Greutate

28 g

Voltaj acumulator

3.7 V

Distanta maxima de operare

50 m

Autonomie timp de zbor

7 min

Altitudine maxima

20 m

Frecventa de operare

2.4 GHz

Raza maxima semnal

50 m

1 recenzie pentru Drona JJRC H56 TaiChi pentru copii, control cu ajutorul mainii, mentinere altitudine, rosu

  1. Alina Banu

    Foarte multumit, am cumparat-o cadou pentru copii

Adaugă o recenzie