Drona model Hubsan H117s Zino

1.295,49 lei

Stoc epuizat

Categorie:

Hubsan Zino este o drona extrem de functionala si mobila de la renumita companie Hubsan. Drona are o carcasa pliabila si cantareste doar 700 g, asa ca o poti lua cu tine oriunde te duci – in parc, in excursie, la un eveniment social, oriunde gasesti momente sau vederi care merita surprinse. Camera 4K cu un stabilizator pe 3 axe, functia de urmarire a obiectelor, zborul de-a lungul unei rute desemnate si pana la 23 de minute de zbor o disting de toate dronele din aceasta categorie de pret. Hubsan Zino are capabilitatile dronei de prima clasa la pretul modelelor din gama medie.

Conform legislatiei romane in vigoare se impune respectarea normelor legale in momentul achizitionarii unei drone, dintre acestea principalele prevederii sunt:

  • Zborul cu drona este permis numai cu mentinerea contactului vizual cu drona in permanenta (asta inseamna, printre altele o altitudine de maxim 300m si o distanta de zbor maxima in plan orizontal similara)
  • Este interzisa decolarea/aterizarea in zone urbane (zone de intravilan) si zborul (survolul) peste multimi mari de oameni (ramane la latitudinea fiecaruia sa interpreteze termenul „multime mare”) – conform HG nr. 912/2010
  • Dronele cu o greutate de peste 500g trebuie inregistrate la Autoritatea Aeronautica Romana (conform OMT nr. 1338/25.10.2016)
  • Pentru fotografierea sau filmarea cu drona este necesar, conform legii, sa aveti aprobare de la MAPN (in baza prevederilor para. f, alin. (1), art. 4 al HG nr. 912/2010 pentru aprobarea „procedurii de autorizare a zborurilor in spatiul aerian national”)

*Prin achizitionare si utilizarea unei drone va oferiti consintamantul de a respecta normele legale in vigoare in integritatea lor pe teritoriul statului roman.

Manevrabilitate

Aer

Tip alimentare

Acumulator

Stare asamblare

Asamblat

Sistem de operare

Android

Conectivitate

GPS

Culoare

Negru

Greutate

700 g

Distanta maxima de operare

1 km

Autonomie timp de zbor

23 min

Viteza maxima

30 m/s

Rezolutie senzor

10 Mpx

Rezolutie video

UHD 4K

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Drona model Hubsan H117s Zino”