Camera WiFi Full HD Car DVR

293,99 lei

Stoc epuizat

Categorie:

Camera foto SW010.1 de la Silent Witness este plina de caracteristici care va ofera pace de spirit. Puteti conduce in confortul stiind ca aparatul foto inregistreaza in mod continuu imagini clare, full HD la 30fps, in caz de nevoie. De asemenea, camera de bord SW010.1 este dotata acum cu o cartela SD de 16 GB, astfel incat camera va continua sa inregistreze mai mult timp inainte ca AutoLoop sa inlocuiasca materialul vechi. Nu este nevoie sa va faceti griji cu privire la imagini importante dintr-un accident care a fost suprascris, cu toate acestea, in cazul in care aveti o ciocnire, construit in G-Sensor va declansa si bloca inregistrarile corespunzatoare astfel incat inregistrarea bucla nu va suprascrie accidental materialul important.

Este adesea dificil sa va amintiti un incident fara dovezi video sau, in unele cazuri, poate fi o provocare pentru a va demonstra nevinovatia dvs., deoarece pot exista opinii diferite asupra incidentului. Aceste situatii pot fi laborioase si extrem de stresante, dar cu ajutorul unei camere de martor Silent Witness Dash puteti sa oferiti companiei dvs. de asigurare dovada dovezilor de care ar putea avea nevoie in cazul aparitiei unui accident.

Rezolutie Full HD si de inalta calitate
Modul de inregistrare Full HD
Senzorii CMOS vor permite inregistrarea clipurilor video clare si clare in timpul zilei si in timpul noptii, inregistrand la 1080p la 30FPS.

Inregistrare la un unghi larg de 140 de grade
Modul de vizualizare cu unghi larg
Camera cu unghi larg de 140 °, permitandu-va sa capturati toate materialele vitale.

Suporta cardul SD
Inregistrare maxima
Camerele Silent Witness ofera o capacitate mare de inregistrare, iar SW010.1 poate stoca pana la 128 GB pe un card Micro SD de clasa 10. Camerele Silent Witness va permit sa configurati intervalul de timp prestabilit de inregistrare. (16 GB Micro SD Card inclus)

Va ofera GPS prin Google Mapping
Google Mapping
GPS-ul prin Mapping Google va evalua cu exactitate detaliile din zona inconjuratoare, oferindu-va viteza vehiculului si timpul unei coliziuni si severitatea impactului.

Inregistrare cu bucla automata
Mod inregistrare
Modul de inregistrare continua este activat la pornirea motorului, aceasta camera are un sistem de inregistrare cu bucla automata, asigurand inregistrarea tuturor probelor esentiale. Fotografiile neutilizate vor fi scrise cand cardul SD este plin.

Are senzor G
Modul G-Sensor
Sistemul G-Sensor incorporat va stoca automat datele video cu zece secunde inainte si dupa o coliziune inregistrata de senzorul G cu 3 axe.

Super Night Vision
Videoclipurile inregistrate in medii cu iluminare scazuta, cum ar fi alei intunecate sau locuri de parcare subterane, pot crea dificultati atunci cand incercati sa identificati cu exactitate si sa identificati informatiile din imaginile lor. Cu toate acestea, nu cu martorul Silent.

Dispune de o camera secundara
A doua optiune de camera
Camera noastra inregistrata pe 2 camere la calitate HD 720p la 25 de cadre pe secunda, intr-un unghi de vizualizare de 120 de grade. Puteti activa sau dezactiva luminile IR in functie de situatia in care ati montat-o ​​in interiorul sau in exteriorul vehiculului. (Optional)

Detectarea miscarii
Daca un obiect trece in fata vehiculului dvs., aparatul va detecta automat si va incepe inregistrarea miscarii. Miscarea umana care se apropie de vehiculul parcat este detectata si inregistrata automat, protejandu-se impotriva vandalismului sau furtului.

Are ecran de 1,5 inch
Ecran LCD
Cu ecranul LCD de 1,5 inci puteti utiliza afisajul fie pentru a viziona vizualizarea curenta in timp real, pentru a revedea clipurile video ale evenimentelor inregistrate, fie pentru a schimba diverse setari.

Destinat pentru

Autoturism

Tip camera

Dual

Conectivitate

Cititor de carduri MicroSD

Functii

Auto-start

Tip slot memorie

Micro SD

Tip display

LCD LED

Diagonala display

1.5 inch

Inregistrare video

Full HD

Rezolutie foto

10 Mpx

Unghi de filmare

140 °

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Camera WiFi Full HD Car DVR”