Acumulator extern rapid PURO, 5200 mAh, Alb

78,28 lei

Stoc epuizat

Categorie:

Acumulator extern rapid PURO, 5200 mAh, Alb Bateria externa PURO este perfecta pentru incarcare universala, cu 5200 mAh, 2 x USB, 2.4 A.

Ultima serie de incarcatoare PURO este un raspuns la cererea tot mai mare de dispozitive mobile, care de la model la model necesita un consum semnificativ de energie si un consum rapid de baterii.

Simultan cu nevoile mari ale smartphone-urilor, tabletelor etc.

este necesar sa le utilizati cat mai curand posibil, astfel incat sa puteti folosi dispozitivul cat mai mult timp posibil, fara sa pierdeti timpul cu incarcarea de durata.

Cu ajutorul unei tehnologii unice de incarcare rapida: „PURO FAST CHARGER TECHNOLOGY”, lasa mult in urma incarcatoarele tipice pentru dispozitivele mobile.

Datorita utilizarii PURO FAST, suntem capabili sa incarcam dispozitivul in doar 30 de minute de la 0 la 50% (2 A) sau de la 0 la 65% (2,4 A), cu un incarcator tipic 1A, care va putea incarca in acelasi timp bateria noastra la aproximativ 12%.

In plus, PURO FAST are o serie de functii si facilitati care nu numai ca faciliteaza procesul de incarcare in sine, ci ofera siguranta si pentru echipamentul nostru.

Unul dintre reprezentantii seriei este PURO Universal External Fast Charger Battery, adica o baterie externa mica, cu o capacitate de 5200 mAh, care permite incarcarea aproape a fiecarui telefon sau tableta, intr-o situatie de urgenta.

Acumulatorul are doua porturi USB pentru dispozitive de incarcare, inclusiv unul cu tehnologie de incarcare rapida si un port micro USB pentru incarcarea bateriei.

Capacitatea mare permite o prelungire de sase ori a duratei de viata a bateriei in dispozitivul incarcat (in functie de tip si model).

Datorita indicatorului LED, utilizatorul este in permanenta informat despre incarcarea bateriei si functia de incarcare simultana a dispozitivelor conectate permite utilizarea optima a doua porturi USB disponibile.

In plus, Power Bank are o lanterna incorporata, care va fi cu siguranta utila in multe situatii.

Detalii: – Cea mai recenta tehnologie de incarcare rapida „FAST CHARGER TECHNOLOGY”; – O extensie de 6 ori a bateriei (in functie de tip si model); – Baterie externa cu capacitate de 5200 mAh; – 2 porturi USB pentru smartphone-uri si tablete cu tehnologie de incarcare rapida; – Incarcarea simultana a doua dispozitive; – Port USB Micro pentru incarcarea bateriilor; – Indicator de incarcare LED; – Lanterna incorporata; – Constructie robusta si solida; – Siguranta 100%; – Baterie: Li-Ion; – Intrare: 2 A; Iesire: 2.4 A; – Compatibilitate USB universala: Apple, Samsung, Huawei, Wiko, Asus, LG, Sony, Microsoft, Nokia, HTC; – Codul furnizorului: FCBB52C4WHI ; – Tip baterie: 5200 mAh; – Tipul celulei: Li-ion; – Tensiune: 5 V; – Curent de iesire (max.): 2,4 A; – Porturi USB: 1 x USB micro-B; – Culoare: Alb; – Dimensiuni: 4.4 x 9.5 x 2.4 cm; – Greutate: 122 g; – Potrivit pentru: Universal PowerBank.

Conectivitate

MicroUSB

Brand compatibil

Universal

Model compatibil

Universal

Capacitate

5200 mAh

Voltaj iesire

5 V

Amperaj iesire

2.4 A

Numar porturi USB

2

Numar cicluri reincarcare

4

Functii

Incarcare rapida

Continut pachet

1 x Acumulator extern

Lungime

9.5 cm

Latime

4.4 cm

Inaltime

2.4 cm

Greutate

122 g

Culoare

Alb

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Acumulator extern rapid PURO, 5200 mAh, Alb”