Acumulator extern ultra slim negru A+, 8.000 mAh Quick Charge, 2 porturi USB, conectivitate micro USB si type C, display digital

271,95 lei

În stoc

Acumulator extern ultra slim negru A+, 8.000 mAh Quick Charge, 2 porturi USB, conectivitate micro USB si type C, display digital

271,95 lei

Categorie:

Acumulator extern  Wireless, 8000 mAh, Black

 

Viata cu adevarat Wireless

Comoditatea de a incarca wireless oriunde. Noul acumulator va permite sa incarcati wireless, astfel incat sa nu va faceti griji chiar si atunci cand nu exista prize in apropiere.

 

*Functioneaza numai cu smartphone-uri si portabile cu capacitatea de incarcare wireless WPC Qi. Nu functioneaza cu anumite accesorii sau huse atasate la dispozitiv.

 

Capacitate maxima, rapida

Noul acumulator wireless incarca rapid telefonul cu capacitatea sa de Fast Charging.

 

*Viteza de incarcare efectiva poate varia in functie de utilizarea reala, de conditiile de incarcare si de alti factori. Fast Wireless Charging este disponibila numai pentru un singur dispozitiv la un moment dat. Daca doua dispozitive sunt incarcate in acelasi timp, ambele vor fi la viteze normale de incarcare.

 

Compatibil cu dispozitivile active Qi

Aduceti cu dumneavoastra si alte dispozitive pentru a le incarca bateriile. Noul acumulator wireless este construit pentru a fi compatibil cu Qi, atata timp cat dispozitivul dumneavoastra este compatibil, il puteti plasa inapoi pentru alimentare.

 

*Functioneaza numai cu smartphone-uri si portabile cu capacitatea de incarcare wireless WPC Qi. Nu functioneaza cu anumite accesorii sau huse atasate la dispozitiv. Poate afecta receptia apelurilor sau serviciile de date, in functie de mediul dumneavoastra de retea.
Brand compatibil

Universal

Model compatibil

Universal

Capacitate

8000 mAh

Culoare

Negru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Acumulator extern ultra slim negru A+, 8.000 mAh Quick Charge, 2 porturi USB, conectivitate micro USB si type C, display digital”