Baterie externa Xtorm XB201U 9000mAh

271,95 lei

În stoc

Baterie externa Xtorm XB201U 9000mAh

271,95 lei

Categorie:

Seria bateriilor portabile flag-ship ale producatorului olandez Xtorm este upgradata, astfel bateria externa XB201U este cea mai mica baterie portabila capabila sa incarce un laptop, fiind dotata si cu tehnologie de incarcare rapida QC3.0 si cablu incarcare microUSB inclus si fixat magnetic pe corpul bateriei.

Bateria externa are o capacitate de 9.000 mAh.

Aceasta capacitate reprezinta o cantitate de energie suficienta pentru a asigura incarcarea mai multor telefoane mobile sau tablete de mai multe ori.

Ca avantaj major al acestui power bank il constituie raportul excelent intre capacitate si marime.

Astfel avem o baterie cu o capacitate sufiecienta dar si o dimensiune foarte compacta, aspect esential in alegerea unui power bank.

Printre tehnologiile de top folosite amintim incarcarea rapida de tip Qualcomm 3.0, majoritatea telefoanelor de ultima generatie produse de Samsung, Htc, Huawei sau altii au implementate aceasta tehnologie.

Daca telefonul dumneavoastra este dotat cu tehnologie quick charge QC 2.0 sau QC 3.0 a avea un power-bank capabil sa ofere acest avantaj este imperativ.

Astfel va puteti incarca dispozitivele foarte repede folosind un power bank portabil.

Mufa USB de 5V este capabila sa ne ofere un curent de maxim 2.4A.

Aceste amperaje de obicei sunt cerute de tabletele Apple Ipad sau tabletele Samsung sau alte dispozitive ce nu sunt dotate cu incarcare rapida de tip Qualcomm insa folosesc multi amperi pentru incarcare.

Pe piata sunt aruncate produse fara certificari, incarcatoare si baterii externe cu specificatii false.

Astfel daca tableta sau dispozitivul are nevoie de 2A curent incarcare, si se foloseste un incarcator cu un amperaj de numai 1A, timpul de incarcare se va dubla ( de exemplu in loc de 3 ore, incarcarea va dura 6 ore sau poate chiar mai mult) existand riscul ca incarcarea completa 100% sa nu se realizeze corect si sa deteriorati prematur bateria interna a dispozitivului incarcat necorespunzator.

Astfe, este necesara folosirea unui incarcator sau a unei baterii externe cu un curent de incarcare cu 30% mai mare ca cerintele producatorului.

Capacitatea bateriei de a alimenta pana si un laptop MacBook cu mufa USB-C sau alte laptopuri dotate cu mufa USB-C, o propulseaza in topul preferintelor clientilor activi, ce folosesc produse de top ce au nevoie de solutii incarcare portabile de calitate maxima.

Datorita dimensiunilor reduse si a capacitatii relativ mici putem discuta mai mult de o baterie externa pentru laptopurile dotate cu mufa USB-C.

Bateria externa nu are putere sa incarce laptopul daca acesta este in functiune sau daca se realizeaza operatiuni ce necesita un sonsum ridicat de energie.

Insa functioneaza ca o extindere a bateriei interne a laptopului; daca luam in considerare dimensiunea extrem de mica a bateriei externe aceasta caracteristica (extinderea bateriei interne a unui laptop cu 9000mAh) este fabulos! Includerea unui cablu de reincarcare USB-microUSB, atasat magnetic de corpul bateriei portabil constituie un avantaj enorm si este binevenit in orice situatie, eliminand grija firului.

Printre singurele power-bank-uri din lume capabile sa alimenteze un laptop USB-C, bateriile din seria Xtorm XB2 sunt recunoscute ca fiind un flagship al power-bank-urilor.

Brand compatibil

Universal

Model compatibil

Universal

Capacitate

9000 mAh

Culoare

Alb/Gri

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Baterie externa Xtorm XB201U 9000mAh”