Cele mai bune drone pentru începători

Manevrarea unei drone în zbor provoacă mari satisfacții, fiind un hobby, un sport chiar sau o activitate profesională în rândul fotografilor, videografilor sau al vloggerilor de călătorie. În ultimii ani, avansul în domeniu se observă din ce în ce mai mult prin mărcile, gamele și modelele de drone existente, așa că pentru un novice reperele de mai jos sunt binevenite pentru a putea alege inspirat dintre cele mai bune drone.

3 exemple perfecte de drone pentru incepatori

Comunitățile de droning din România cresc văzând cu ochii, atrăgând mulți începători pasionați. Debutanții în utilizarea dronelor au nevoie de gadgeturi ușor de utilizat, destul de simple, perfect intuitive, nepretențioase precum și accesibile la preț.

Drona marca Walkera model QR Y100 este o dronă populară, care poate fi controlată de pe iPhone, iPad sau terminale cu sistem de operare Android. Poate zbura 15-18 minute fără întrerupere, are corpul subțire dar foarte solid, ceea ce îl face ideal pentru începători, are elice lungi și giroscop, așa că zborul acesteia va fi unul sigur și stabil.
Este prevăzută și cu buton Decolare, și cu buton Aterizare, și cu unul numit Întoarcere acasă, și cu unul Urmează-mă. Ce poate fi mai ușor pentru cineva care își dorește o dronă pentru prima oară? Costă sub 1000 RON.

Dacă bugetul este foarte mic, pofta de dronă poate fi potolită chiar și în aceste condiții. Cu mai puțin de 500 RON se poate achiziționa drona marca JJRC modelul H37 Baby Elfie, mică, compactă, cu un controller intuitiv, ușor de folosit.
Timpul de zbor al acesteia este de 6-7 minute, timp suficient pentru a deprinde mișcările din ce în ce mai mult. Pe perioada încărcării bateriei se poate pune la punct noul traseu sau noua locație pentru zbor.

Dacă bugetul este suficient și pentru achiziții mai serioase din prima, decizia de a cumpăra o dronă fiind una categorică, atunci este cazul obținerii unei veritabile drone marca DJI.
Merită investiți cca. 2000 RON în drona DJI Mavic Mini, cu gimbal cu 3 axe, 2,7K video, autonomie a zborului de 30 min. și o aplicație dedicată care poate învăța pe oricine cum să o ridice, să o opereze astfel încât să obțină chiar de la început cele mai bune rezultate.

 

Prima dronă permite acumularea de experiență

Toți cei care doresc să exploreze lumea dintr-o perspectivă aeriană și totuși să rămână la sol o pot face cu un cost financiar suportabil și într-un timp foarte scurt, respectând, firește, legislația în domeniu.

Funcțiile avansate de operare a dronei și performanțele foto – video ale camerei atașate sunt aspecte care contează mai puțin la început. Începătorii trebuie să fie atenți la decolare, la zbor, la folosirea controller-ului, la aterizare, la avertizarea luminoasă cu LED pentru baterii descărcate.

Cele mai potrivite pentru cei la început sunt dronele solide, mai robuste, mai simple și mai puțin costisitoare, cu care exersarea, învățarea să se poată realiza fără mari pierderi. La fel cum se spune despre mașini, prima este dedicată acumulării de experiență.

Lasă un răspuns