Intrebari Frecvente

Daca nelamurirea dumneavoastra nu se regaseste in aceasta lista, va rugam sa ne contactati.

Cheltuielile de transport pentru comenzile livrate sunt suportate de către beneficiar, fiind de 20 lei / comandă, pentru coletele de pana intr-un kg (0.98 lei pe fiecare kg in plus si respectiv 1 leu/ km suplimentar). Pentru comenzi cu valoare mai mare de 1000 de ron transportul este GRATUIT.
Metodele de plata acceptate sunt: "Plata cash la livrarea comenzii" si "Plata online cu cardul bancar".
Termenul de livrare pentru produsele care sunt în stoc și sunt livrate prin Cargus, DPD, Nemo Courier, Fan Courier este de 24-48 de ore, iar pentru comenzile livrate prin GLS si Posta Romana este de 2-5 zile.
Plasarea unei comenzi pe DroneMag.ro nu este conditionata de inregistrarea unui cont. Totusi, recomandarea noastra este sa te inregistrezi, pentru a cumpara rapid si usor si a beneficia de acces rapid la istoricul si starea comenzilor.
Produsele pot fi ambalate in ambalajul original, sau poti opta pentru impachetarea tip cadou din pagina de finalizare a comenzii.
Pentru a-ti recupera parola, intra in contul tau la sectiunea “Informatii cont”. La “Informatii contact” vezi gasi optiunea de a schimba parola.