Intrebari Frecvente

Daca nelamurirea dumneavoastra nu se regaseste in aceasta lista, va rugam sa ne contactati.

Care sunt costurile de livrare?
Cheltuielile de transport pentru comenzile livrate prin Urgent Cargus sunt suportate de către beneficiar, fiind de 13 Lei/comandă, pentru coletele de pana intr-un kg (0.98 lei pe fiecare kg in plus si respectiv 1 leu/ km suplimentar). Cheltuielile de transport pentru coletele livrate prin DPD si Posta Romana sunt suportate de către beneficiar, fiind de 29 Lei/comandă, indiferent de destinație sau de greutatea coletului. Pentru comenzi cu valoare mai mare de 1000 de ron transportul este GRATUIT.
Ce metode de plata sunt aceptate?
In accest moment singura metoda de plata acceptata este "plata la livrarea produsului".
Cat timp dureaza livrarea?
Termenul de livrare pentru produsele care sunt în stoc și sunt livrate prin Cargus este de 24-48 de ore, iar pentru comenzile livrate prin GLS si Posta Romana este de 2-5 zile.
Trebuie sa ma inregistrez pentru a putea plasa o comanda?
Plasarea unei comenzi pe DroneMag.ro nu este conditionata de inregistrarea unui cont. Totusi, recomandarea noastra este sa te inregistrezi, pentru a cumpara rapid si usor si a beneficia de acces rapid la istoricul si starea comenzilor.
Ce modalitati de ambalare pot alege pentru comanda mea?
Produsele pot fi ambalate in ambalajul original, sau poti opta pentru impachetarea tip cadou din pagina de finalizare a comenzii.
Mi-am uitat parola. Cum trebuie sa procedez?
Pentru a-ti recupera parola, intra in contul tau la sectiunea “Informatii cont”. La “Informatii contact” vezi gasi optiunea de a schimba parola.