Despre Noi

 

SC 100PX GLOBAL SRL
Nr. reg: J40/1197/2017
CUI: 37006320
Bucuresti, Romania

 

 

Lansat in 2015, DroneMAG s-a diferentiat in scurt timp ca unul dintre cei mai importanti retaileri de Drone, Camere Video, Gadgeturi din mediul online in Romania.

In tot acest timp, brandul DroneMAG a devenit un reper de succes, crescand ca notorietate si cifra de afaceri de la an la an. Ca dovada, DroneMAG a devenit o rampa de lansare si un partener de incredere pentru marci de renume internationale. Portofoliul nostru de produse se poate mandri astazi cu peste 50 de branduri printre care se numără DJI, Walkera, GoPro, Xiaomi, Samsung si multi altii.

Prin serviciile noastre personalizate, dorim sa va oferim o experienta de shopping unica, accesibila, pentru ca vrem sa va bucurati din plin de produsele brandurilor preferate in fiecare zi.
Toate aceste servicii: consultanță specializată, oferte personalizate, livrare rapida, cele mai actuale metode de plată, servicii extra premium, garanția produselor pana la 4 ani, service express în maxim 5 zile, au fost concepute cu unicul scop de a aduce ideea de shopping la un alt nivel.

Va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi!

 

Parteneri

HTaxiServicii de transport cu sofer pentru persoanele cu dizabilitati. Autoturisme adaptate cu rampa, confort si siguranta maxima