Breloc cu camera video Spion, Micro-Camera, Negru

208,00 lei

Stoc epuizat

Breloc Spion Functionalitate: Brelocul cu camera ascunsa video/foto tip telecomanda auto, gadget spy, foarte usor de folosit, oriunde, oricand.

Usor de purtat, brelocul cu camera se pune la legatura cheilor, permitandu-va sa realizati filmari de o calitate excelenta rezultand o filmare clara cu sunet, dar si poze de rezolutie inalta.

Brelocul spion impreuna cu cheile se indreapta spre „tinta” pentru a filma in secret, astfel nimeni nu isi va da seama ca tineti in mana o camera ascunsa deoarece acesta reproduce perfect forma telecomenzii auto.

Nimic nu ar putea sa divulge camera de filmat spion.

Functii principale: Inregistrare audio-video Camera foto: surprindere fotografii Mod de utilizare: Pentru pornire: apasati lung butonul On/Off pana se aprinde beculetul galben Mod foto: Pentru a face fotografii apasati scurt butonul Foto/Video si beculetul galben va licari.

Poza se salveaza automat pe cardul de memorie.

Mod video: Tineti apasat timp de 1-3 secunde butonul Foto/Video pana cand beculetul galben licare intermitent, iar cand acesta se stinge, filmarea incepe.

Pentru oprirea filmarii apasati scurt butonul Foto/Video.

Filmarea se salveaza automat pe cardul de memorie.

Prin apasarea lunga a tastei ON/OFF aparatul se opreste.

Pachetul contine: Breloc Cablu USB Manual utilizare limba Romana Mentiuni: Recomandarea este sa incarcati brelocul spion inainte de fiecare utilizare! Data si ora nu pot fi actualizate.

Cardul de memorie nu este inclus in pachet.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Breloc cu camera video Spion, Micro-Camera, Negru”