Camera Video Spy – Model Hibrid Profesional cu Ascultare in Timp Real cu Senzor de Activare Vocala + Reportofon + AGPS, Stocare 2799 de Ore, Spy Expert

1.607,55 lei

În stoc

Camera Video Spy – Model Hibrid Profesional cu Ascultare in Timp Real cu Senzor de Activare Vocala + Reportofon + AGPS, Stocare 2799 de Ore, Spy Expert

1.607,55 lei

Modul spion RIBCAM008 …

2799 de ore de discutii inregistrate si functie de microfon GSM cu detectie vocala cu 20 de zile de autonomie ! RIBCAM008 este de departe cel mai complex microfon de spionaj de pe piata !!! Puteti activa inregistrarea video discreta de la distanta, ascultati in timp real (microfon GSM ambiental ) si in acelasi timp comandati prin SMS de la distanta activarea intregistrarii (reportofon spion) pentru a pastra dovezi si pentru a avea un istoric la toate discutiile avute in jurul microfonului, dar puteti face si localizarea utilizand functia AGPS integrata .

Avand dimensiuni atat de mici, doar 4 mm grosime, este extrem de usor de mascat in orice masina, acasa sau la biroul dumneavoastra ! RIBCAM008 este creat pentru cei care au nevoie de un microfon spion hibrid profesional complex , usor de ascuns, cu comenzi complete si binedefinite .

1.

Microcamera Video Modulul RIBCAM008 este dotat cu o camera video in miniatura cu lentila de doar 1 mm (practic insesizabila) ce asigura o filmare clara,la o rezolutie video de 320×240 pixeli ,declansata de la distanta prin SMS .

Filmarea este color si poate fi continua sau doar la detectia de miscare .

Toate inregistrarile video sunt sincronizate cu audio,in format .

avi si pot fi descarcate si vizionate pe orice computer cu orice program de vizualizat filme, indiferent de sistemul de operare .

Functia de inregistrare video doar la detectia de miscare va ajuta sa urmariti doar inregistrarile importante ( in care a fost sesizata miscare ), sa economisiti baterie dar si spatiu de memorie.

Pe memoria integrata de 16 Gb pot fi stocate 30 de ore de inregistrare ,iar daca senzorul de miscare este activ , si detecteaza miscare 3 ore pe zi puteti avea un istoric pentru ultimele 10 zile.

Functia de inregistrare video este comandabila de la distanta printr-un simplu SMS ( inregistrare continua sau inregistrare doar la detectia de miscare ).

2.

Reportofon spion – innregistrare discreta Pe memoria de 16 Gb incorporata in modulul reportofon spion profesional RIBCAM008 este suficienta pentru 2799 de ore de inregistrari audio la o calitate audio exceptionala in format amr datorita celui mai bun raport de compresie de pe piata.

Functia de inregistrare discreta este activabila prin SMS de la distanta!(Singurul reportofon spy cu aceasta functie de pe piata ) .

Descarcarea celor 2799 de ore de inregistrari se face prin conectarea modulului RIBCAM008 la usb-ul unui computer .

Toate inregistrarile sunt in format amr si pot fi ascultate cu orice player (program de ascultat muzica ) .

Reportofonul spy din RIBCAM008 poate inregistra tot ceea ce se vorbeste in jurul lui pe o raza de 8 metri , deci este mai mult decat suficient pentru pentru incaperi de 40-45 de metri patrati .

3.

Localizator gps Functia de AGPS are o abatere la localizare de doar 200 de metri deoarece RIBCAM008 utilizeaza sistemul de localizare dupa releele de semnal GSM prin triangularea semnalului.

Functia AGPS ,fata de functia de GPS clasica, asigura localizarea chiar si in parcarile subterane sau in tuneluri , si ce este cel mai important asigura localizare chiar daca se utilizeaza un aparat de BRUIAJ GPS .

La localizare veti primi in maxim 20 de secunde un SMS ce contine locatia modulului .

4.

Microfon GSM pentru ascultare in timp real de pe telefon Prin simpla apelare telefonica veti putea asculta in timp real, direct de pe telefon, ce se discuta in proximitatea microfonului de spionaj RIBCAM008 .

Functia de detectie vocala cu care este dotat modulul gsm din sistemul RIBCAM008 va permite sa fiti avertizat (sunat de microfon ) atunci cand in incaperea in care se afla modulul incepe sa se vorbeasca .

In acest fel veti economisi timp si veti asculta doar momentele cu adevarat importante.

Functia speciala de detectare a sunetelor este activabila/dezactivabila de la distanta prin sms-uri de comanda si poate fi comutata de cate ori doriti.

In timp ce ascultati ambiental puteti trimite si SMS-ul de comanda pentru activarea inregistrarii audio ,pentru localizare GPS sau pentru activarea inregistrarii video .

(Singurul modulul spion de pe piata care poate face asta ! ).

Modulul RIBCAM008 beneficiaza de antena GSM externa pentru o calitate ridicata in ascultare si microfon CLEAR HD ! Exemple de situatii in care poate fi utilizat modulul microfon spy hibrid RIBCAM008 : Monitorizarea completa audio a bonei cat timp sunteti plecat de acasa Monitorizarea angajatilor in timpul programului Suspiciuni infidelitate Monitorizarea discreta a copiilor Obtinerea dovezilor audio Supravegherea batranilor sau a persoanelor cu dizabilitati Monitorizarea audio si GPS a masinii dumneavoastra De retinut !!! Modulul spion are incorporat un acumulator reincarcabil pe Lithyum de 1600 de mAh , ce ofera o autonomie de pana la 20 de zile .

Cele 4 componente din modulul spion RIBCAM008 nu pot functiona simultan ! *Parametrii pot varia in functie de mediul de functionare obstacole, temperatura, umiditate, incarcare acumulator .

ATENTIE! Cumparand acest produs va dati acordul fata de prevederile legale ale utilizarii acestuia.

Raspunderea pentru scopul sau modalitatea de utilizare este in totalitate a dumneavoastra! Nu le folositi in scopuri ilegale! Informati persoana ce urmeaza a fi monitorizata asupra acestui fapt si cereti-i acceptul! Coletul contine : -Modul microfon spion hibrid profesional configurabil RIBCAM008 -Manualul de utilizare in limba romana -Certificat de garantie -Suport telefonic gratuit .

Tip produs

Reportofon spion
Microcamera
Microfon GSM
Localizator GPS

Utilizare

Inregistrare voce
Inregistrare video
Monitorizare locatie

Functii

Microfon incorporat
Activare vocala
Camera video
AGPS
GSM
Ascultare in timp real
Acumulator incorporat

Rezolutie video (px)

320 x 240

Capacitate stocare

16 GB

Sistem de operare compatibil

Nu necesita

Autonomie

480 h

Culoare

Negru

Lungime

10 cm

Latime

2.5 cm

Inaltime

0.4 cm

Greutate

83 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Camera Video Spy – Model Hibrid Profesional cu Ascultare in Timp Real cu Senzor de Activare Vocala + Reportofon + AGPS, Stocare 2799 de Ore, Spy Expert”