Detector Profesional de Microfoane, Camere si Localizatoare GPS Raksa iDET Smartech

2.513,95 lei

Stoc epuizat

Ai impresia ca cineva stie prea multe informatii confidentiale ? Nu iti explici de unde a aflat si cum ? Este posibil sa fi monitorizat cu un microfon spion, cu un localizator gps sau chiar cu o camera spion.

Descopera usor si rezolva problema folosind Raksa iDET! – Portabil – Eficient – Afisaj digital – Foarte usor de folosit (start & scan) Au apus vremurile in care trebuia sa angajezi un detectiv particular pentru a urmari o persoana si a afla cat mai multe despre ea.

Acum este atat de simplu sa montezi cateva microfoane sau camere video sa spionezi o persoana incat nu mai avem nevoie sa apelam la serviciile unui detectiv particular.

Toate aceste dispozitive de interceptare iti pot pune siguranta si integritatea in pericol fara sa stii.

Apropo, esti sigur ca in acest moment cineva nu te urmareste in propria casa? In prezent, detectivii particulari sunt din ce in ce mai cautati pentru a desfasura activitati de contraspionaj si pentru a detecta orice dispozitiv spion.

Insa poate fi destul de costisitor sa chemi mereu un detectiv particular pentru a-ti verifica fiecare spatiu.

Din fericire, avem solutia perfecta pentru astfel de probleme: detectorul profesional Raksa iDet conceput pentru a depista toate microfoanele si camerele video cu transmisie.

Daca te simti vizat in vreun fel si banuiesti ca cineva ar putea fi pe urmele tale, tot ce trebuie sa faci este sa scoti din buzunar acest detector digital si sa verifici daca spatiul este ”curat” sau nu.

Un astfel de dispozitiv iti poate salva uneori viata sau afacerea pe care o conduci, iar in acest fel poti fi sigur ca toate secretele tale vor ramane in interiorul celor patru pereti.

Multiple moduri de functionare – Guard (paza) – Sweep (analiza) – Search (cautare) Depisteaza – Toate unitatile care folosesc semnal GSM 900/1800/UMTS/3G/CDMA450 (microfoane/telefoane/gps-uri etc.) – Transmitatoare cordless, wi-fi, bluetooth, fm, uhf – Camere spion wireless – Transmitatoare wireless cu modulare digitala: FSK,PSK etc.

Inalta performanta – Receptie individuala a semnalelor – Scanare si analiza rapida – Detectie a semnalelor digitale sau de banda larga – Calibrare automata (mod Guard) – Moduri multiple de cautare – Interceptare si redare microfoane wireless – Analiza frecventelor si masurarea nivelelor – Raport detaliat – Semnalare silentioasa (util pentru protectie permanenta, la locul de munca) 6 functii speciale Modul Guard(paza) Detectorul va analiza continuu frecventele din incapere.

La aparitia unei frecvente noi, detectorul va semnala acustic sau prin vibratii.

Pe ecran veti putea vizualiza frecventa depistata si tipul acesteia (GSM/CDM/BT etc.) Atunci cand il activati, detectorul se calibreaza automat.

Modul Sweep (analiza) Este folosit pentru detectia tuturor frecventelor si a intensitatii lor.

Modul Search (cautare) Acest mod se foloseste pentru a detecta si localiza aparatele care transmit in apropiere.

Este recomandat sa explorati intreaga incapere pas cu pas atunci cand folositi acest mod.

Cu cate veti fi mai aproape de aparatul suspect, intensitatea sunetului de avertizare va creste.

Mod Digital Signals (semnale digitale) Special pentru monitorizarea si detectia semnalelor digitale: Microfoane GSM, localizatoare GPS, telefoane mobile sau transmitatoare wireless.

Bluetooth,Wi-Fi sau alte aparate care transmit pe 2.4GHz .

In acest mod veti vedea pe ecran toate frecventele digitale ocupate in incaperea respectiva.

Interceptare si monitorizare audio Aceasta functie este utila in cazul microfoanelor radio,analogice.

Daca in incapere exista microfoane analogice activate, detectorul va intercepta semnalul acestora si veti putea asculta ceea ce ele transmit, in timp real.

Datorita acestei functii, localizarea microfoanelor va fi mai simpla.

Microfoanele analogice sunt cele mai populare.

Alarm/Event Log (Raportul frecventelor) Toate informatiile despre frecventele considerate periculoase, descoperite in modul „Guard”, vor fi inregistrate.

Numarul maxim de intrari este de 200.

Utilizatorul va putea vedea atat momentul aparitiei frecventei cat si disparitiei acesteia, tipul si nivelul maxim al intensitatii.

Pe scurt, puteti lasa detectorul in birou peste noapte pentru a monitoriza activitatea radio in lipsa dumneavoastra.

PACHETUL CONTINE: 1 x Detector Raksa iDet 1 x Alimentator 1 x Manual de utilizare in limba romana 1 x Detector de camere (IR) > alimentator, manual.

Tip produs

Antispionaj

Utilizare

Monitorizare locatie

Sistem de operare compatibil

nu se aplica

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Detector Profesional de Microfoane, Camere si Localizatoare GPS Raksa iDET Smartech”