Test de fidelitate Semen Spy

302,28 lei

În stoc

Test de fidelitate Semen Spy

302,28 lei

Daca in ultimul timp partenerul(a) de viata se comporta ciudat, se aranjeaza mai des, se imbraca mai frumos de cat inainte, atunci ar cam trebui sa intrati la banuieli. De acum puteti afla daca va inseala, eliberativa de povara banuielii, puneti capat suspiciunilor si supuneti-l (supunetio) la testul de fidelitate Semen Spy!
Puteti evita clasicele metode de interogare care mai tot timpul nu dau roade si va puteti acuza reciproc de neincredere. Suspiciunile pot fi nefondate si de acea aveti nevoie de dovada suprema. Cu un simplu test de fidelitate, puteti afla daca iubitul sau iubita si-a petrecut noaptea cu altcineva in pat decat dumneavoastra. Atunci veti avea toate motivele si toate dovezile ca sa il (o) infruntati.

 

CE ESTE SEMEN SPY ?

Semen Spy este o trusa criminalistica asemenatoare cu cele folosite in seria de filme CSI. Aceasta se foloseste la depistarea si confirmarea urmelor de lichid seminal ramase in timpul unui act sexual. Acest test de infidelitate functioneaza asemeni testului de sarcina. Prin detectarea urmelor de lichid seminal ce raman pe articolele textile in urma actului sexual, cum ar fi: lenjeriea intima, lenjeria patului, canapea, bancheta masinii sau alte suprafete. Functioneaza pentru ambele sexe, conteaza doar sa fie o urma de lichid seminal pe obiectul/articolul testat.
Testul de fidelitate Semen Spy va confirma sau infirma daca exista urme de lichid seminal (lichid secretat de barbati in timpul actului sexual) pe articolele textile testate de dumneavoastra.

 

CUM FUNCTIONEAZA ?

In timpul partidei de amor, vor ramane urme de lichid seminal sau spermatozoizi, secretati de catre barbati pe articolele textile (lenjeriile partenerilor de sex, cearceafuri, banchete masina etc). Aceste dovezi nu se vad cu ochiul libel doarece sunt in cantitati foarte mici. Ba mai mult, barbatul va continua sa secrete lichid seminal in cantitate redusa si cateva ore dupa actul sexual, urmele ce vor ramane pe lenjeria lui intima. Oricat de mici ar fi urmele, utilizand cea mai buna metoda existenta, numita PSA, Semen Spy le va detecta , chiar si daca sunt vechi de cativa ani.

Cu ajutorul dispozitivelor incluse in trusa, se va preleva mostre de pe fiecare articol textil susper si se vor supune testului. Dupa cateva minute testul de fidelitate va arata daca este sau nu urma de lichid seminal. Trusa Semen Spy include 2 teste de fidelitate cu care veti putea testa simultan mai multe articole textile. Semen Spy este un test de fidelitate foarte precis iar daca acest test va iesi pozitiv, atunci cu siguranta veti stii daca partenerul(a) de viata a facut sex cu alta persoana.

 

FUNCTIONEAZA SI PENTRU BARBATI SI PENTRU FEMEI ?

Pentru ca Semen Spy va detecta urmele de lichid seminal de pe articole textile nu conteaza pe cine doriti sa testati. In timpul unui act sexual, de cele mai multe ori raman urme de lichid seminal ale barbatului pe hainele sau lenjeria ambilor parteneri sau in locul unde au facut sex (lenjerie, bancheta masinii, canapea etc).

 

VA AFECTA SEMEN SPY ARTICOLELE TEXTILE TESTATE ?

Nu. Semen Spy a fost facut pentru a testa discret orice articol textil. Nu va lasa urme si nu va deteriora materialul textil testat.

 

CAT DE PRECIS ESTE TESTUL DE FIDELITATE SEMEN SPY ?

Semen Spy este cel mai precis test de fidelitate. Este foarte renumit in America, unde a fost inventat de un criminalist specializat. Pentru testare foloseste exact aceeasi procedura ca si laboratoarele criminalistice din America, metoda numita PSA, care este cea mai precisa, cu o acuratete de 100%. Deci daca pe articolul testat exista urme de lichid seminal, Semen Spy le va gasi.
Semen Spy va functiona chiar si daca barbatul si-a efectuat o vasectomie.

 

DACA BARBATUL A FACUT DUS, A INTRETINUT SEX PARTIAL (ORAL) SAU A FOLOSIT PREZERVATIV ?

Chiar daca barbatul a facut dus dupa ce a intretinut raporturi sexuale, el va continua sa secrete cantitati foarte mici de lichid seminal timp de cateva ore, ce vor ramane intr-o cantitate foarte mica pe lenjeria intima. SemenSpy va functiona chiar si daca cantitatea de lichid seminal este foarte redusa. La fel se intampla si in cazul folosirii prezervativului sau in cazul sexului oral, glanda barbatului va secreta timp de cateva ore de la finalizare lichid seminal in cantitate reduse, ce va putea fi detectat de Semen Spy.

 

CAT DE VECHE POATE FI URMA DE LICHID SEMINAL PENTRU A FI DETECTATA DE SEMEN SPY ?

Urmele de lichid seminal sau sperma rezultate in timpul unei partite de sex pot ramane pe articol foarte mult timp. Semen Spy va detecta cea mai mica urma, chiar daca este veche de cativa ani. Singura conditie este desigur, articolul sa nu fie spalat.

 

DE CATE ORI SE POATE FOLOSI TESTUL DE FIDELITATE SEMEN SPY ?

Semen Spy contine toate uneltele si materialele necesare efectuarii a 2 teste distincte. In timpul unui test, se pot testa multiple articole, prelevandu-se mostre, de pe toate suprafetele pe care banuiti ca se afla urme de lichid seminal.

 

ESTE GREU DE FOLOSIT, AM NEVOIE DE CUNOSTINE IN DOMENIUL MEDICAL ?

NU. Testul de fidelitate Semen Spy vine cu toate accesoriile, uneltele si materialele necesare efectuarii testului incluse. Veti primi instructiuni in limba romana pas cu pas pentru a-l folosi .

 

EXEMPLE DE SITUATII IN CARE POATE FI UTILIZAT ?

  • Testarea sotului pentru a afla daca a facut sex cu altcineva
  • Testarea sotiei pentru a afla daca este infidela
  • Testarea fiicei sau fiiului pentru a afla daca si-a inceput viata sexuala

 

Specificatii

  • Metode folosite pentru detectie: PSA – prostate specific antigen
  • Numar de testari: 2 teste distincte, fiecare test pe multiple articole
  • Marja de eroare: 0 % , precizie 100% (fata de alte produse similare)
  • Tara de fabricatie: New Jersey , S.U.A.
  • Temperatura de pastrare: 15 – 30 Grade Celsius

 

Tip produs

Teste de fidelitate

Utilizare

Monitorizare locatie

Sistem de operare compatibil

Nu necesita

Continut pachet

2x Pipete pentru transfer
2x Mini tuburi goale
2x Mini tuburi cu solutie speciala
2x Cartuse PSA sigilate, pentru test
2x Betisoare prelevare mostra sigilate
Manual de instructiuni engleza si romana

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Test de fidelitate Semen Spy”