Acumulator extern A+, 10.000 mAh, 2 porturi USB, conectivitate micro USB

188,99 lei

În stoc

Acumulator extern A+, 10.000 mAh, 2 porturi USB, conectivitate micro USB

188,99 lei

Categorie:
Acumulator extern A+, 10.000 mAh, 2 porturi USB, conectivitate micro USB

Inteligent, inovativ si “up-to-date”, “motivat” fiind de dorinta unor experiente simplificate prin utilizarea unor produse de ultima generatie, brandul A+ isi propune sa iti aduca in mod constant tehnologii noi, menite sa imbogateasca experientele tale de zi cu zi in materie de gadget-uri.

Simplu, elegant si usor de utilizat, acumulatorul A+ este extrem de util atunci cand bateria telefonului, tabletei este pe terminate sau chiar descarcata complet in cele mai nepotrivite situatii cum ar fi momentul cand ramanem in pana pe autostrada si avem nevoie de ajutor sau ne-am ratacit in padure si avem nevoie de telefon pentru a ne localiza si gasi traseul corect.

Acumulatorul are un grad extins de universalitate, fiind creat special pentru a incarca orice telefon sau tableta. Acesta este dotat cu celule Li-Ion si are dimensiuni reduse, oferind astfel un plus de portabilitate.

Cele doua iesiri USB, permit incarcarea simultana a doua dispozitive, iar indicatorul cu cele patru leduri indica capacitatea de incarcare la care se afla bateria: (0-25%, 25-50%, 50-75%, 75-100%).

Foarte important – orice acumulator extern are randamentul de incarcarcare intre 75-90%, functie de celule componente. Din acest motiv, recomandam sa achizitionati acumulatori externi cu celule componente de calitate.

Conectivitate

MicroUSB

Brand compatibil

Universal

Model compatibil

Universal

Capacitate

10000 mAh

Voltaj iesire

5 V

Amperaj iesire

2.1 A

Numar porturi USB

2

Numar cicluri reincarcare

500

Lungime

95 mm

Latime

65 mm

Inaltime

24 mm

Greutate

193 g

Culoare

Negru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Acumulator extern A+, 10.000 mAh, 2 porturi USB, conectivitate micro USB”