Ceas de Mana Business Spion DVR cu Filmare pe Timp de Noapte

491,40 lei

În stoc

Ceas de Mana Business Spion DVR cu Filmare pe Timp de Noapte

491,40 lei

Ceas de mana cu microcamera video spion full HD cu infrarosu invizibil pentru ochiul uman . Filmare si fotografiere discreta la calitate HD atat ziua cat si noaptea. Model sport JSIRSD89

Un ceas care va spune mai mult decat ora exacta ! Un ceas care nu atrage atentia si care realizeaza inregistrari audio si video la o calitate impresionanta. O microcamera spion portabila mereu la indemana .

Ceas de mana camera spy de pe piata cu cea mai mare rezolutie la filmare si fotografiere. Rezolutie la filmare 1920×1080 full HD, cu culori vii si reale in perfecta sincronizare cu sunetul.

Ceas spy

Cu acest dispozitiv veti putea obtine cele mai bune dovezi audio-video pentru procese,dovezi, veti putea surprinde comportamentul bonei in preajma copilului cat timp sunteti plecat,inregistra sedinte la birou sau puteti realiza inregistrari discrete audio-video si fotografii in momentele importante din viata dumneavoastra !

Ceasul are un design deosebit cu curea metalica, prin urmare il puteti folosi atat la birou cat si la evenimentele speciale din viata dumneavoastra pentru a putea surprinde toate momentele importante ! De asemenea pe langa functia de filmarea, ceasul permite si functia foto ceea ce va permite sa realizati fotografii la rezolutie HD 4032×3024 !

Ceas de mana spy

Ceasul este conceput in asa fel incat sa nu atraga atentia, lentila minicamerei fiind perfect mascata, filmarile audio-video fiind facute cu cea mai mare discretie ! Ceasul spion are incorporate 3 functii : functia de camera audio-video (pentru filmari clare la calitate HD), functia de aparat foto discret si functia de reportofon (pentru inregistrari audio) .

Functia de Night Vision (infrarosu ) integrata,va permite filmarea si in conditii de iluminare scazuta sau pe timp de noapte. Ledurile night vision emit lumina pe frecventa 940 Nm, ceea ce le face invizibile pentru ochiul uman,dar extrem de utile pentru a realiza inregistrari in conditii de iluminare scazuta sau pe timp de noapte.

Marele plus al acestui dispozitiv este ca poate fi purtat si ca orice alt ceas deoarece lentila este foarte bine mascata si nu atrage deloc atentia !

Ceasul JSIRSD89 este unul dintre cele mai noi aparitii in materie de produse spion. Ceasul face parte din categoria ceasurilor rezistente la apa si care functioneaza pana la o presiune de 3 atmosfere .

Microcamera spion are integrata si functia de stampare a inregistrarilor, prin urmare pe fiecare inregistrare este imprimata data si ora la care aceasta a fost realizata.

Ceasul are incoporat un acumulator reincarcabil de Lytium ce asigura o autonomie de pana la 2 ore de filmare continua. Bateria ceasului este independenta de acumultorul minicamerei, in asa fel incat functia de ceas sa fie functionala si dupa terminarea filmarilor.

Ceas hibrid pentru cei care doresc aparent un ceas de mana obisnuit dar cu numeroase functii pentru a deveni un spion profesionist !

Memoria minicamerei spion poate fi marita prin inlocuirea cardului de 4 Gb cu un card mai mare 8,16 sau 32 Gb . Deasemnea ceasul poate fi folosit si ca stick de memorie foarte discret ,pe care puteti stoca documente, poze ,aplicatii,etc .

Descarcarea inregistrarilor se face prin conectarea ceasului la USB-ul unui computer. Toate inregistrarile sunt in format .avi si pot fi vizualizate cu orice player (program ) de vazut filme .

Coletul contine :

  • -Ceasul cu microcamera model JSIRSD89
  • -Manual de utilizare in limba romana si engleza
  • -Cablu USB

 

Tip produs

Camera video
Ceas cu camera spion
Camera de supraveghere
Camera ascunsa

Utilizare

Inregistrare video

Functii

Camera video ascunsa
Inregistrare video
Camera video
Acumulator incorporat
Conectare: USB 2.0
Cadre/secunda: 30 FPS
Alimentare: prin USB
Inflarosu
Camera ascunsa
Ceas functional
Inregistrare video si audio

Sistem de operare compatibil

Universal

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ceas de Mana Business Spion DVR cu Filmare pe Timp de Noapte”