Incarcator telefoane cu camera spion incorporata, calitate full hd, senzor miscare

229,00 lei

Stoc epuizat

Caracteristici: -lentila microcamerei este mascata bine gratie tehnologiei INCORPORATED (lentila integrata in structura carcasei incarcatorului, acoperita si tratata in asa fel incat sa nu fie detectata nici de detectoarele de minicamere – nici o gaura in carcasa) .

-functie de detectie a miscarii -inregistrarile se stocheaza cu ajutorul unui card de memorie microSD (neinclus) -suporta card de memorie microSD de pana la 32GB -dispozitivul se alimenteaza automat permanent prin conectare la o sursa de curent (priza) -este o minicamera video ce nu trebuie reincarcata niciodata (se alimenteaza automat ) si care ascunsa “ la vedere “ nu atrage deloc atentia .

-video: rezolutia video este full HD, 1920 x1080 de o calitate ridicata, culori vii.

-microcamera are integrata si functia de stampare a inregistrarilor, prin urmare pe fiecare inregistrare video este imprimata data si ora la care aceasta a fost realizata.

-sunet –audio: microfonul integrat in incarcatorul de telefon are o raza de actiune de pana la 6 metri liniari si va ofera inregistrari video+audio sincronizat, deci este mai mult decat suficient pentru incaperi de pana la 30-35 de metri patrati.

-pentru vizualizarea inregistrarilor trebuie sa conectati la un computer cardul de memorie, toate inregistrarile pot fi accesate cu orice player (program de vizualizat filme) .

-pentru a face complet discret mecanismul, accesul la cardul de memorie este bine camuflat si se face prin desfacerea incarcatorului .

-camera functioneaza doar cand e conectata la priza.

Camera nu are baterie interna.

-format video AVI -video cod M-JPEG -30 cadre/secunda -proportie imaginine: 16: 9 Camera NU are memorie interna! Pentru a stoca inregistrarile, trebuie sa introduceti in camera un card de memorie microSD (cardul NU este inclus) incarcator USB cu microcamera perfect mascata Usor de instalat si folosit ( doar il bagati in priza si atat ) Rezolutie filmari de HD 1920x1080p Lentila perfect mascata (tehnologie INCORPORATED ) Fara memorie interna.

Pentru a unregiastra trebuie sa ii introduceti un card de memorie microSD de maxim 32GB (cardul NU este inclus) Inregistrarea video si audio sincronizata Inregistrare in bucla (se sterg automat inregistrarile vechi pentru a face loc celor noi

Tip produs

Camera

Utilizare

Inregistrare video

Functii

Camera video ascunsa

Rezolutie video (px)

1920 x 1080

Sistem de operare compatibil

Nu necesita

Culoare

Negru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Incarcator telefoane cu camera spion incorporata, calitate full hd, senzor miscare”