Cele mai bune aplicatii pentru Dronele DJI Phantom

Perfect, ai reusit sa achizitionezi o drona Phantom de la DJI. Fie că este una dintre cele mai recente sau un model mai vechi, pentru a profita din plin de functiile dronei, s-ar putea sa ai nevoie de aplicatii suplimentare, in afara celor oferite oficial de catre producator. Desigur, DJI Go este o aplicatie destul de complexa si face parte din lista noastră, dar exista pe piata de aplicatii si alte solutii care se pot potrivit de minune dronei tale DJI Phantom.

 

1. Hover

Hover face o treabă destul de simpla, dar o face bine. Preia locația ta prin GPS de pe smartphone si o proiecteaza pe o harta up-to-date. Poti apoi cauta zonele in care este legal sau nu sa operezi drona. Zonele standard No-Fly, cum ar fi aeroporturile și inchisorile sunt afișate în mod clar pe hartă. Restricțiile temporare de zbor, aplicate de exemplu pentru evenimentele sportive, sunt, de asemenea, evidențiate.

Hover oferă, de asemenea, o secțiune de știri, în cazul în care doriti sa va mentineti la curent cu cele mai recente subiecte din industria dronelor.

Aplicația Hover este disponibilă Gratuit pentru dispozitivele Android și Apple.

 

2. Airnest

Aplicația Airnest este proiectata exclusiv pentru piloții de drone DJI și permite o planificare de zbor detaliata, intuitiva, folosind cateva miscari ale degetului. În ultima actualizare, Airnest, a devenit gratuita pentru descarcare, oferind acum un istoric al zborului și capacitatea de a reda zborurile. In concluzie, este una dintre cele mai bune aplicații realizate pentru piloti, nu doar pentru drone si fotografii aeriene.

Aplicatia este disopnibila in Apple Store si este compatibila cu DJI Phantom 3 (Standard, 4K, Advanced, Pro), Phantom 4, Inspire (X3), si Inspire Pro (X5).

 

3. DJI GO

Ca pilot nou de drona DJI, fara doar si poate, prima aplicatie pe care ar trebui sa o descarci este DJI GO. Aceasta aplicatia este un hub al dronei, continand planuri de zbor, moduri de zbor inteligente, editare media, live stream pe Facebook. Aplicatia afiseaza deasemenea si ultimele noutati de la DJI. DJI GO se conecteaza totodata cu Skypixel, o platforma foto / video in care poti vizualiza cele mai spectaculoase fotografii aeriene. Pentru a utiliza aplicatia, trebuie sa-ti conectezi dispozitivul la un cont DJI.

 

4. Sun Surveyor

Cei pasionati de fotografiere aeriana stiu ca lumina joaca un rol important in procesul de filmare video sau fotografiere. Sun Surveyor prezice in mod inteligent care vor fi conditiile de iluminare la un moment de timp, intr-o locatie anume. Acest lucru ajuta daca planuiesti sa executi sesiuni de fotografiere aeriana  in viitor si doresti sa anticipezi care vor fi conditiile de zbor. Pentru persoanele cu adevarat pasionate de fotografiere aeriana, aceasta aplicatie este foarte de folos.

Ca alternative la Sun Surveyor, poti sa incerci si aplicatiile Photopills (iOS) sau The Photographer’s Ephemeris (Android).

Lasă un răspuns