Concurs de fotografie aeriana organizat de SkyPixel: „The best of Australia from above”

SkyPixel, cea mai populara comunitate de fotografiere aeriana, a anuntat incheierea concursului cu durata de doua luni de zile, denumit „Concursul de fotografiere aeriana Australia la inaltime”. Acesta a fost primul concurs de fotografiere aeriana al SkyPixel care a aratat frumusetea incredibila a Australiei, vazuta de la inaltime.

Organizat in parteneriat cu DJI si Tourism Australia, acest concurs a primit nu mai putin de 6000 de fotografii intrate in concurs, prezentand fotografii cu plajele superbe ale Australiei, deserturile sale si alte peisaje magnifice.

Fotografia castigatoare „Refreshing Places to Float” a celor de la Airloft se focuseaza pe o persoana care se relaxeaza intr-o piscina naturala inconjurata de roci, in Wyadup Spa, Vestul Australiei. Pentru aceasta fotografie castigatoare, Airloft va primi un DJI Inspire 2 Premium Combo, un SSD SanDisk 64GB Extreme PRO, un SSD 480GB Extreme 500 Portable, un abonament platit pe un an Adobe Creative Cloud Photography, 2 nopti la Southern Ocean Lodge, Insula Kangaroo si 2 nopti la Capella Lodge, Insula Lord Howe.

„Munca incredibila a participantilor arata interesul din ce in ce mai mare pe care il au oamenii pentru aceasta forma de fotografie si potentialul tehnologiei de filmare / fotografiere aeriana”, a declarat Danny Zheng, VicePresedintele de Marketing al celor de la DJI. „Am fost incantati de-a dreptul sa urmarim atat de multe lucrari de calitate, primite de la fotografi locali respectiv internationali, care au capturat frumusetea extraordinara a Australiei intr-un mod cu totul nou.”

Castigatorii locului doi si trei au fost Skysnaps cu o fotografie intitulata „Sea of Green” respectiv o fotografie care imortalizeaza un val in Secret Harbour, la sud de Perth si Yantastic pentru o fotografie cu o barca navigand in apropiere de insula Rigby in Victoria. Acesti castigatori vor pleca acasa cu produse diverse DJI, SanDisk, Adobe si Epson. Separat, 10 alte fotografii din concurs au fost premiate cu un Osmo Mobile Silver, SanDisk MicroSD si Portable SSD.

Fotografiile castigatoare au fost selectate de un juriu format din CMO-ul Tourism Australia, Lisa Ronson, Fotograful australian Kirk Hille, care a castigat primul concurs anual al SkyPixel, Todd Kennedy si Tom Jessett.

CMO-ul Tourism Australia, Lisa Ronson, a fost enorm de impresionata de cantitatea si calitatea fotografiilor intrate in concurs. „Exista cativa fotografi extrem de talentati care au reusit sa surprinda intr-un mod inedit frumusetea Australiei. Dronele au facilitat enorm acest proces de fotografiere, respectiv alte tehnologii noi precum VR si 360, care ne permit sa ne exprimam lucrarile intr-un mod care nu a mai existat pana acum cativa ani.”

Toate pozele castigatoare pot fi urmarite aici:  www.skypixel.com/events/australia

Lasă un răspuns